Over Ons

Over Glowdip

Welkom bij Glowdip, waar nagelkunst en klanttevredenheid samenkomen.

Ons verhaal begint met Saskia, de oprichter van Glowdip. Tijdens een reis door Amerika ontdekte zij dipping powder, aangemoedigd door een lokale inwoner die vertelde over de langdurige glans en duurzaamheid van dit product. Saskia was verbaasd toen haar nagels na vier weken nog steeds prachtig waren.

Terug in Nederland besloot Saskia om dipping powder naar Europa te brengen. Maar niet zomaar een product - alleen het allerbeste was goed genoeg. Na vele tests ontwikkelde Saskia de perfecte formule: een product dat niet alleen mooi is, maar ook vrij van schadelijke stoffen en super duurzaam.

Zo ontstond Glowdip - een naam die verwijst naar de stralende gloed die Saskia voelde na elke dip. Met de hulp van haar vriendin, een expert in webdesign en branding, bouwde Saskia een merk dat staat voor kwaliteit, klantgerichtheid en innovatie.

Bij Glowdip zijn we meer dan alleen een bedrijf - we zijn een gemeenschap van nagelliefhebbers die geloven in kwaliteit en klanttevredenheid. Ons team van 11 mensen werkt elke dag met passie om ervoor te zorgen dat onze klanten alleen het allerbeste ontvangen.

Met een groeiend assortiment van kleuren en accessoires bieden we onze klanten eindeloze mogelijkheden om hun creativiteit te uiten. We doen dit altijd met zorg en aandacht, zodat elk product voldoet aan onze strenge normen van kwaliteit en veiligheid.

Bij Glowdip vieren we individualiteit en omarmen we schoonheid in al haar vormen. We zijn trots om deel uit te maken van de reis van onze klanten naar zelfexpressie en zelfvertrouwen. We kijken ernaar uit om samen met hen te blijven groeien en schitteren.

Welkom bij de Glowdip-familie. Laat ons je nagels helpen schitteren en je zelfvertrouwen een boost geven!

Met glinsterende groeten,

Het Glowdip Team