Sunset Lover + Bamboo Bliss + Smooth Avocado - Mix en match


Gebruikte producten:

- Glowdip starterset

- Kleur: Sunset Lover

- Kleur: Bamboo Bliss

- Kleur: Smooth Avocado

Stap-voor-Stap Instructie voor het Aanbrengen van ‘Sunset Lover + Bamboo Bliss + Smooth Avocado’ Dipping Powder

Benodigdheden:

  • Sunset Lover Dipping Powder
  • Bamboo Bliss Dipping Powder
  • Smooth Avocado Dipping Powder
  • Base Coat
  • Activator
  • Top Coat
  • Nagelvijl en buffer
  • Stofkwast of zachte borstel

Voorbereiding

Vijl je nagels in de gewenste vorm en duw je nagelriemen zachtjes terug.

Voor een optimale hechting, de natuurlijke nagels lichtjes opruwen/matten met een buffer blok of de fijne kant van een vijl, voor het aanbrengen.

Zorg ervoor dat je ook de onzichtbare nagelriem en huidresten verwijdert, om te voorkomen dat ze worden opgetild.

Breng voor gebruik geen oliën of crèmes aan.

Stap 1: Base Coat & Kleurpoeder

Breng een dunne laag Base Coat aan. De eerste laag moet snel gaan en hoeft niet al te precies te zijn. Pas op dat je de nagelriemen niet lakt, want dit kan leiden tot luchtbellen onder de nagels en de hechting beïnvloeden.

Dip vervolgens je vinger voorzichtig in een hoek van 45 graden in het kleurpoeder “Sunset Lover”, “Bamboo Bliss” of “Smooth Avocado”. Verwijder vervolgens het overtollige poeder door lichtjes over het oppervlak te strijken. Herhaal dit op de rest van je nagels. Lak één nagel tegelijk en dip dan direct in het poeder voordat je aan de volgende nagel begint.

Voor het half-om-half design gebruik je de Base Coat om slechts de helft van de nagel te lakken en vervolgens mix en match je de Dipping Powder kleuren.

Breng een dunne laag base coat aan op één nagel. Zorg ervoor dat je de randen goed bedekt, maar raak de huid rondom de nagel niet aan.

Stap 2: Base Coat & Kleurpoeder

Herhaal stap 1 voor een optimale dekking, hechting en een mooie en prachtige kleurintensiteit.

Stap 3: Activator Coat

Breng voldoende Activator Coat aan over het hele nageloppervlak, de randen en ook bij de tip. De Activator is de belangrijkste stap in het applicatieproces, omdat deze de lagen afdicht en aan de nagel bindt en voorkomt dat er luchtbellen ontstaan en zorgt voor een langdurige hechting. Laat de Activator Coat minstens twee minuten drogen.

Stap 4: Vijlen & Polijsten

Nu kun je met de fijne kant van de vijl of een buffer alle oneffenheden en onzuiverheden wegpolijsten en de nagels in de gewenste vorm en dikte brengen. Het is belangrijk om voorzichtig te vijlen zodat je het oppervlak en de nagels niet beschadigt. 

Stap 5: Activator Coat

Herhaal stap 3. Breng opnieuw voldoende Activator Coat aan op de hele nagel en de omtrek ervan om de lagen optimaal te verzegelen. Laat de Activator Coat vervolgens minstens twee minuten drogen. Om ervoor te zorgen dat de activator droog is, kun je het oppervlak van de nagel na 2 minuten schoonmaken met een papieren handdoek. Dit om te voorkomen dat de Top Coat uithardt door vervuiling.

Houd 2-3 minuten wachttijd tussen Top Coat en Activator Coat aan.

Stap 6: Top Coat

Breng een dunne laag van de Top Coat gelijkmatig aan met 2-3 snelle bewegingen en laat het minstens twee minuten drogen.

Stap 7: Top Coat

Herhaal stap 6. Breng een tweede, dunne laag Top Coat aan op de nagels. Laat dit vervolgens 2-3 minuten drogen.


En voilà! Met deze eenvoudige stappen creëer je prachtige, duurzame nagels met de 'Sunset Lover + Bamboo Bliss + Smooth Avocado' dipping powder. Veel plezier met je prachtige nagels!


Reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.