Verwijderen Dipping Powder pedicure

Klaar voor verandering of een frisse start? Laat ons je stap voor stap begeleiden bij het verwijderen van je huidige dipping-pedicure voor prachtige teennagels! Neem je tools erbij, ontspan en laten we samen zorgen voor een heerlijk vernieuwende ervaring.

Stap 1: Grondig vijlen

Begin met het vijlen van de Top Coat tot er geen glans meer is. Een grove vijl werkt het beste. Vijl tot aan de kleurlaag voor een efficiënte verwijdering, vooral bij glitterpoeder. Maar maak je geen zorgen, we gaan voor een frisse start!

Stap 2: Verwijderfolies en remover

Na het verwijderen van stof en poederresten, pak je onze removerfolies. Doordrenk een watje met remover, plaats het op je nagel en wikkel het om je teen. Wacht 15 minuten terwijl je geniet van wat ontspanning. Een warme handdoek kan het proces versnellen. Ontspan en laat de remover zijn werk doen.

Stap 3: Voorzichtig resten verwijderen

Na 15 minuten zouden de lagen zacht genoeg moeten zijn om voorzichtig te verwijderen met een manicurestaafje. Gebruik geen geweld. Herhaal indien nodig.

Stap 4: Verzorging niet vergeten!

Verwijder eventuele resten voorzichtig met een buffer en geef je voeten de verzorging die ze verdienen. Breng nagelolie of voetcrème aan om te hydrateren en te versterken.

Onthoud: als je opnieuw wilt dippen, wacht dan tot je nagels volledig droog en vetvrij zijn.

Geniet nu van je frisse teennagels, klaar voor wat er ook maar op je pad komt!


Reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.